Wonen

Kamer, studio of appartement van je werkgever

Je woont met andere leerlingen en/of collega’s in een van de woonfaciliteiten va je werkgever. Maakt niet uit waar op Ameland: supermarkt, strand en cafés zijn dichtbij. 

Kamer, studio of appartement op de Campus

Je woont op de campus in Ballum in een appartement, studio of in een kamer. Sommige medestudenten wonen ook op de campus. Elke woning is van alle gemakken voorzien: keuken, toilet, badkamer en slaapkamer; sommige ook met een woonkamer. Genoeg privacy dus!  Indien je aan de voorwaarden voldoet is het mogelijk om huursubsidie aan te vragen.

Ameland

Ameland is een van de Waddeneiland en heeft 3.700 inwoners. Er komen elk jaar bijna 700.000 toeristen naar het eiland. In het dorpje Ballum is de campus gevestigd. In Nes ga je naar school. Dichtbij zijn supermarkt, winkels en restaurants.

Natuur & Rust

Ameland heeft een prachtige natuur, mooie stranden en het is er heerlijk rustig. Het is kleinschalig, gezellig en overzichtelijk. Op het eiland zijn sfeervolle restaurants, strandpaviljoens, lunchrooms en cafés.

Sport

Houd je van kitesurfen, paardrijden of mountainbiken? Dan ben je op dit eiland aan het goede adres. Er is van alles te doen!